kaffe latte med lite kärlek tack

Alla inlägg den 21 september 2007

Av Filippa - 21 september 2007 22:08

Nu har jag yrt runt i lägenheten som en vessla och frenetiskt letat efter min konståknings licens. Det var ett kännslomässigt moment där en stund när jag trodde jag och mammsen letat förgäves, den tycktes ej existera nå mer (jag skulle få vänta ett år på att testa upp mig, snyft :'c ). Men mammsen fann den så slutet gott allting gott. Förutom imorgon. Dagen med stort D. It's the test dag. Wish me luck! :)


Så jäkla kul i skolan igår. Hedvig, Linnea, Pontus, Erik, Gustav och jag satt i trapphuset och Hedvig försökte förklara för Pontus hennes olika difinitioner av cool. Vilket tog en evighet så Linnea och jag var tvugna att hjälpa till för vi förstod precis vad Hedvig snackade om. Det är t ex en kille i natur-natur som Hedvig tycker är cool. Han har magrutor (grr! :P ) har vi hört ryktas. Detta gör honom till cool, men hans yttre är inte lika cool som det coola, så det coola väger upp det som inte var lika cool så att det blir cool. Detta kan väl inte vara så svårt att förstå! eller?..


Idag har vi haft orientering i lill-jansskogen. Det var kallt och för jäkligt! men Saini och jag tog oss i mål på en timme och några minuter. En mycket bon tid tycker vi (vi slog Pontus och Linnea! ha!... med två minuter, men ändå).

Nu ska jag sova. Blir upphämtad av Jennifer and her mother vid halv nio imorgon vid Gullmarsplan.

Bonne nuit

Ovido - Quiz & Flashcards