kaffe latte med lite kärlek tack

Alla inlägg under augusti 2007

Av Filippa - 11 augusti 2007 22:47

Le tårta var tres bon!

Hade middag för my konfirmation, tres bon. Fick presentos och god mat (som jag sorgligt nog var tvungen att slavgöra). Av the Totally fick jag en blivande totally bibel med en buddha staty (Buddha var trevligare än en halvdöd jesus som present sade de) som ska beskydda bibeln med våra önskningar och drömmar och hela fadderittan, en glittrande galje (don't ask me hur det blev en konfirmationspresent) and a finfin ram. Love u guys!


Nu ska jag continueing se på From Hell med damerna C.

Av Filippa - 11 augusti 2007 14:14

Här kommer alltså fortsättningen på den mycket omtalade historian om min högra stortå.


Emma plåstrade om min tå och dagarna gick. På söndagen hade den ännu inte blivit bättre, utan snarare sämre, en riktig infektion! Min moder ringer och frågar hur det är med den precis när alla ställt upp sig på led vid trappen för att gå till markan. Jag svarar att den är grön. Mammsen ber genast att få tala med ledar Emma, som oturligt nog var på hajk med halva gruppen. Hon får iställer tala med A.O som bekymrat ber att få se på tån efter samtalet. Sedan stänger han dörren ut till de andra på trappen och går upp på sitt rum och hämtar alsolsprit och en fickniv.

"Det här kommer att göra ont men det måste göras!"

Så han tar fickniven och skar under nagel, runt hörnet och tillbaka för att se hur långt infektionen gått. Det gjorde så jäkla merde skit ont!


That's pretty mucho the hole     MAHA, NU IS MILK WRITING HERE. JELLO! HELLO, I MEAN! (: (: (: :):):)  BAOIBAKAK story.


Bakar pinnochio tårta med Sofia och Maria!

Av Filippa - 10 augusti 2007 15:14

Nu ska jag berätta historien om min tå som utspelar sig på Lundsbergs elevhem Herrgården.

Det började med att jag hade ont i nageln. Men sist jag var och fixade pedikyr och fotmassage sa den där tanten att min naglar växer uppåt och med för mycket tryck på dem så kan de ömma. Så jag trodde helt enkelt att mina tår inte mådde bra av att vara inneslutna i gympaskorna.

En vecka går och min tå börjar göra jäkligt merde skit ont! Emily hade ett första hjälpen kitt uppe på sitt rum så vi fixade ett alcoholic prep pad and wound strip party (i brist på annan underhållning gjorde vi party av allt, äta russin party, läsa bibeln party).

Kväll blir till dag och alcoholic prep pad har inte hjälpt. Efter en smärtsam eftermiddagsaktivitet går vi till Emma i ledarhuset och fixar riktig omplåstring.

fortsättning följer...

Av Filippa - 10 augusti 2007 15:04

Så roligt på bion! Totto fick ett ryck mitt i filmen och sa "JAG ÄR HET". Inte alls diskret, nej visst inte.

On the way home, vi gjorde the diggardans!

Jag diggar the diggardans  XD



sorry lilla socker! du fick inte vara med på bild! :P

Av Filippa - 10 augusti 2007 11:02

Nu så är det så här mina små vänner att idag ska lilla Filippa träffa damena C, nämligen Sofia och Maria. Vi ska än en gång ha en Pirates afton med Johnny Depp, Orlando Bloom och Kiera Nightley (namnen låter såå mumintroll om man säger dem på finlandssvenska!).

Ikväll ska vi gå på bio och se på Pirates 3, sen ska vi inhandla mat i Kungshallarna precis som förra året när vi såg pirates 2. Damerna C köpte biljetter igår när de var på stan. De bad om bra platser i mitten. När de senare kollade på biljetterna såg de att det var tre platser i mitten på rad fyra!!!!!! Så de frågade killen i biljettluckan varför just rad fyra.

"Ni sa ju bra platser i mitten".

Jäkla merde pucko!

Nu får vi ta med oss kuddar för att lyckas fly från nackspärren som väntar.


Det regnar ute, då kan jag inte ha min nyinhandlade klänning!

Jäkla merde skit  is all I'm saying

Av Filippa - 7 augusti 2007 21:51

I bet that Hicky tror att jag menar Depp som i Johnny Depp, men sorry Hickenstein, it's depp som i deppig!

För det är jag, deppig alltså. Lider av hjärtesorg elle vad det heter. Och saken är den att jag vet att det kommer å gå över och det är just det som gör så ont, att jag kommer att glömma. Jag tror att det nästan bara är Hicky som kan förstå.. eller inte. Hicky, det du känner för en Johnny känner jag för en person. Men till skillnad från dig så har jag träffat den här personen. Men jag borde inte ha de här känslorna för de går inte, borde inte. Helt omöjligt att bli så som jag önskar. Kan någon förstå vad jag känner just nu?


Världens mest pinsamma sak hände idag. Var nere i Sturegallerian. Gick in i Björn Borg butiken och vem träffar jag inte mindre än Axel, en av ledarna på lägret. Så vad gör man när man träffar en sådan person när man är ute och handlar underkläder? jo, man springer så fort det bara går. Snabbare än en val.


Kan inte någon bara slita ut mina känslor så jag slipper känna så här?!

Av Filippa - 5 augusti 2007 22:42

Äntligen hemma från Lundsberg!

Konfirmationslägret har varit helt fantastiskt, kommer aldrig att glömma de tre veckor som jag tillbringade på Herrgården. Och den ynka lilla pyttesak jag verkligen inte glömmer är den förbannade klockan som plingade var och varannnan timme, på de mest olägliga tider som det gick att ringa i klockan vid mathuset, som när man står i duschen. Då är det bara att skynda sig för allt man har för resten står redan nere på led vid trappen och väntar på en!


Schema:

07.45 väckning

08.00 flagghissning

08.15 frukost

09.15 städinspektion

10.00 konfa undervisning

12.00 lunch

13.00 me-time

14.30 eftermiddagsaktivitet

16.00 mellis & me-time

18.00 middag

19.30 kvällsaktivitet

20.30 flagghalning & kvällsfika

21.30 kvällsandakt

22.30 nattning

22.00 släckning


För varje klockslag som angivits här plingade ledarna i klockan.


Konfirmationen idag gick okej. Johan, vår kantor, envisades med att få oss att sjunga i kanon på 'Du är helig, du är hel', men vi satte oss tvärtemot. Alla reste sig när de inte skulle resa sig, satte sig när vi inte skulle sätta oss, gick ut till redovisningen i fel ordning och asflabbade när nattvarden delades ut. Suzie! du sa inte att din bror var så het!!

Så sentimentalt när alla skulle bryta upp och säga hej då. En speciell kram skapade en våg av olika känslor, men på grund av bloggens osekretess tänker jag inte ange några namn.


Fick några presenter, bland annat en släktklenod från farmor. ett guldarmband som tillhört farmors mormors mor som fick det på sin bröllopsdag någon gång under 1840-talet.


Nu ska jag sova. Glömmer det aldrig Suzie! 'Hej, Jag heter Axel och har nageltrång. Vill du..?'

JA, IKVÄLL, NU!  XD

Ovido - Quiz & Flashcards