kaffe latte med lite kärlek tack

Alla inlägg den 26 maj 2008

Av Filippa - 26 maj 2008 22:13

hade 3 h träning today, 2 is o 1 fys. Kände mig lagom mörbultad när jag hoppa ur jullan gullans bil utanför porten. De har sån där najsig bil med glastak som går att öppna in case man är party party. Eftersom att mina revben is läking från sin brutenhet är det no hopping för min del på träningen. Istället fick jag ägna mig åt upphopp o nedslag i 1 jekla timme! sen var det pirruettos vilket jag inte kände för då mina skridskor är i big behov av slipning.. någon som orkar hänga med till Blackeberg i veckan?


Inget nytt från mr C. Eller asså.. vi sågs i matsalen (as usual) o han blinka faktiskt till mig! hahah blinkblink ;) Hade ett nervöst sammanbrott där på bilden ett tag (1h) men det lugna sig när jag fick ett MVG i betyg o beröm för min Monet parafras o oehört mycket beröm för min pappersskulptur som egentligen bara tog 5 min att göra! haha, i like MGV:s!


apropå den där barnboken jag skulle skriva.. Har liksom inte kommit någon vart med l'histoire men kanske en annan dag. När jag är klar med kämpandet av att bli brun på normal väg (satt 2 h i solen med mademoiselle Linneaus på lunchen today).

Ovido - Quiz & Flashcards