kaffe latte med lite kärlek tack

Alla inlägg den 30 maj 2008

Av Filippa - 30 maj 2008 15:48

ok, så innan jag o linneaus drog ut på en shoppingrunda slängde vi in våra bags med svettiga gympakläder här hemma o avlagde varsitt besök på das clou. Som vanligt var det jag som kom hem med massa grejs o inte linneaus fasten vi alltid är på jakt i shoppingdjungeln efter grejs linneaus needs. Stämde möt med Totto, hon var ubersöt (as usual). Totto försvann någon gång inne på H&M så vi drog vidare, utan la kompanjono tottoro! Inne på myrorna hittade jag en fantastiskt fin gammal tantväska om man får kalla den så. blev lite .. fy farao nu har jag tappat ordet... inspirerad (!) av mademoiselle M:s nyinhandlade ubersnygga väska som hon hittat på myrorna för 20 kr!


Mina norrländska släktingar från Kirunavaara (Kiruna) har anlänt och med dem min norrländska dialekt. Jag skojjar inte, till o med mammsen har bytt dialekt som i ett trollslag, detta är bara för hemskt! vad ska mr C säga om min fantastiskt icke najsiga kirunasvenska?


nej nu ska försöka sova lite innan les släktings kommer tillbaka, den 5-åriga mademoiselle E är hypersockerkickad all the time!

Ovido - Quiz & Flashcards