kaffe latte med lite kärlek tack

Alla inlägg den 5 juni 2008

Av Filippa - 5 juni 2008 18:25

Sommarlovet äro nu invigt efter picknick med sol o bad med L på Långholmen!

 Tog cykeln på pendeln till södra station o därifrån cykla vi till fängelseön. Vi hade ubermysigt! L hade bakat brödmuffins som vi åt med philadelphiaost o björnbärsmarmelad, mumselimumsmums! Vi badade två gng o läste cosmopolitan medan vi jobbade på brännan. Ur cosmo fick jag reda på lite saker. Bla att om en kille frågar var man handlar o så, så är hans avsikter egentligen att få lite information om vad man är för prick. Även att om de visar sog vara alltför intresserade över ens historia så är de en player, de lurar i en intrycket av att man känner varandra jättebra o har ett djupt förtroende medan det egentligen bara e han som kommer ett steg närmare hångel. Så vad är mr C egentligen? En kille som är förtjust i mig eller en player? Han har inte hört av sig på riktigt sedan i fredags.. så vad är han? player eller seriös (om än lite upptagen av att supa på alla fester at the moment?)


By the way så cykla jag hem från söder via kungsholmen, vem har benmuskler nu va, huh? ;)

Av Filippa - 5 juni 2008 10:39

Yes it was party party på skeppsholmen. Kom dit ungefär 1h senare än alla andra eftersom att jag ville fräscha upp mig o byta kläder efter träningen. Monsieur P kom o mötte mig vid Grand o tillsammans vandra vi till klipporna. Det var inget vidare drag när vi kom dit, le clock was about 9. Konrad öppna en flaska champagne, Les mademoiselles H et Linneaus hade varsin öl (som senare byttes ut mot cider) som H fått av Siris brorsa. Tog lite av P:s champagne.

1h senare kom det mer folk o alla blev mer o mer fulla. Gick runt med L o hälsa på folk i naturklasserna. Prata lite med A about mr C. Du kan få någon bättre elle said till moi, och Han är stenrik. Hon skulle hör sig för hur han tänker angående mig, men tror inte hon mins det idag när hon vaknar med världens baksmälla.

Polisen kom runt 11 kanske så då började alla bege sig bortåt.


Mikki kom lite senare o hade med sig nogon dricka som luktade fruktsoda, very god. Gick o mingla med henne o J.

Babblade på som aldrig förr när vandrade hem med P, han tror jag var très full, mikki o J också för den delen, men det var jag ickke! hahahahh

Ovido - Quiz & Flashcards