kaffe latte med lite kärlek tack

Alla inlägg under juni 2008

Av Filippa - 5 juni 2008 18:25

Sommarlovet äro nu invigt efter picknick med sol o bad med L på Långholmen!

 Tog cykeln på pendeln till södra station o därifrån cykla vi till fängelseön. Vi hade ubermysigt! L hade bakat brödmuffins som vi åt med philadelphiaost o björnbärsmarmelad, mumselimumsmums! Vi badade två gng o läste cosmopolitan medan vi jobbade på brännan. Ur cosmo fick jag reda på lite saker. Bla att om en kille frågar var man handlar o så, så är hans avsikter egentligen att få lite information om vad man är för prick. Även att om de visar sog vara alltför intresserade över ens historia så är de en player, de lurar i en intrycket av att man känner varandra jättebra o har ett djupt förtroende medan det egentligen bara e han som kommer ett steg närmare hångel. Så vad är mr C egentligen? En kille som är förtjust i mig eller en player? Han har inte hört av sig på riktigt sedan i fredags.. så vad är han? player eller seriös (om än lite upptagen av att supa på alla fester at the moment?)


By the way så cykla jag hem från söder via kungsholmen, vem har benmuskler nu va, huh? ;)

Av Filippa - 5 juni 2008 10:39

Yes it was party party på skeppsholmen. Kom dit ungefär 1h senare än alla andra eftersom att jag ville fräscha upp mig o byta kläder efter träningen. Monsieur P kom o mötte mig vid Grand o tillsammans vandra vi till klipporna. Det var inget vidare drag när vi kom dit, le clock was about 9. Konrad öppna en flaska champagne, Les mademoiselles H et Linneaus hade varsin öl (som senare byttes ut mot cider) som H fått av Siris brorsa. Tog lite av P:s champagne.

1h senare kom det mer folk o alla blev mer o mer fulla. Gick runt med L o hälsa på folk i naturklasserna. Prata lite med A about mr C. Du kan få någon bättre elle said till moi, och Han är stenrik. Hon skulle hör sig för hur han tänker angående mig, men tror inte hon mins det idag när hon vaknar med världens baksmälla.

Polisen kom runt 11 kanske så då började alla bege sig bortåt.


Mikki kom lite senare o hade med sig nogon dricka som luktade fruktsoda, very god. Gick o mingla med henne o J.

Babblade på som aldrig förr när vandrade hem med P, han tror jag var très full, mikki o J också för den delen, men det var jag ickke! hahahahh

Av Filippa - 4 juni 2008 15:55

nous, moi et les mademoiselles H, Linneaus, T, I, S, C, madame S et les monsieurs G et P, drog till ett café på drottninggatan efter skolavslutningen. Där satt vi ett bra tag i en av fönstersmygarna med massa kuddar. Madame S:s teori about mr C lyder så här:


Eftersom att han är 89:a o därmed tagit studenten, tror hon att han tycker att jag är lite ung för honom, eftersom att jag bara är en 1:a. Hon tror att han funderar på hur hans kompisar skulle reagera om han hade en flickvän bland 1:orna, men jag är mogen så han gillar mig men vet inte hur han ska handla.


krångligt? tell me about it!


det ska bli skönt med lite träning, ett bra sätt att koppla bort allt vad känslor heter o koppla fram allt vad strävan o mål är!

Av Filippa - 3 juni 2008 19:26

Jag är på deprimerat humör. Jag fick bara ingen kyss eller puss, bara kram idag. Jag menar visst, han är typ blyg, hela hans klass var där o hans familj o brorsor o allt, men ändå.. det känns lite surt. Så watto do? Kristoffer Berntssons korta i vm läker alla sår! det påminner mig om mitt nyårslöfte att ge allt jag kan för konståkningen i år, jag ska minsann visa madame R att jag också är på topp!

.. sen ska jag ta massa glass o se på alla budgetserier tv:n kan erbjuda. Om två dagar tar jag kontakt igen. Då har han nog frågat sig själv varför jag ej sökt honom efter idag.. det blir bra.




Av Filippa - 3 juni 2008 19:04

Det var smockfullt av människor på skolgården idag. vi (les mademoiselles L, H, et les monsieurs G et P) ställde oss på trappen mot gatan o där råkade jag näästan förväxla mr C:s brorsa med mr C! hahahha


NN3A var den tredje klassen var den tredje klassen att visa sig på skoltrappen o springa ett varv runt byggnaden som de slitit så i i 3 års tid!

Jag gav honom en pion, en röd pion med band o ett enkelt kort med orden:


Puss

            /filippa



Av Filippa - 2 juni 2008 21:46

gick o la mig runt 2 i morse eftersom led mademoiselles var här + monsieur P. Han vägrade gå i natt efter att nous filles bytt om till pyjamas. Han stannade kvar typ 1h längre, jag lovar! haha, vi satt på hallgolvet o prata om allt möjligt. Monsieur P har i alla fall fått ta del av våra tankar kring menstruation, trosor, bh:ar, killar o lite annat. Vi ser honom ej som en inkräktande testosteronmaskin, utan som en tjej i gänget! hahhah ;=)

 Det var lite ruttet när vi skulle sova, les mademoíselles S et Linneaus skulle båda sova med mig i min säng.. jag flydde fältet kl 5 i morse o kröp ned i mammsens säng (hon flydde fältet igår kväll o drog till monsiuer L).

Det blev nybakta scones till frukost med marmelad o lite annat gottish!


inga lektioner except le mentorstid, så 4 h spenderades i humlan i solen. Jag funderade på att göra en Frances (ta av tröjan o sola i bh:n) men vågade inte riktigt, så jag slog vad med mademoiselle M att om hon gjorde det så skulle jag också göra det. Och bara för det gör hon det så det var bara o börja strippa- mitt i humlan! Monsieur P såg lite besvärad ut när vi var 4 tjejer som strippat av oss tröjan..


Jag ska gå på mr C student imorgon, han frågade faktiskt om jag skulle vara där. Mitt svar blev att jag kommer, men då undrade jag också att om jag skulle ha med mig en blomma, skulle han komma o ta emot den då? Detta kära vänner, har jag icke fått ett svar på. Kanske senare..

Efter hur han betedde sig i skolan i dag antar jag att han varken har talat om, eller vill visa öppet för folk i skolan, att det hände lite saker us between i fredags.

Så vad ska jag ge för blomma?



Ovido - Quiz & Flashcards